Запис на заповед от съдия изпълнител

Какво е съдия изпълнител

Частните или държавни съдебни изпълнители са лица, които извършват принудително изпълнение на частни и публични вземания. Те могат да събират вземания на физически и юридически лица; да извършват въводи във владение на физически и юридически лица на недвижими имоти, да извършват предаване на движими вещи, да налагат обезпечителни мерки, да изискат от органите на МВР спиране на МПС от движение и др.

В последно време за съжаление все повече хора стават жертви на неправомерно взети мерки от съдия изпълнители, което обуславя проблема и като все по-актуален.

Какво да правим при запис на заповед от съдия изпънител

В адвокатска кантора Иван Николов можете да получите адекватно и сигурно съдействие при проблеми с частни и държавни съдебни изпълнители.

Всеки случай се разглежда индивидуално, за да се постигне максимално бързо разрешение на проблемите Ви възникнали при намесата на съдия изпълнител.

В много от случаите съдия-изпълнителите неправомерно запорират заплати, пенсии и имущество, за което нямат законовото право. Без необходимите познания потърпевшите нямат възможността да търсят правата си. За да можете да се предпазите от това или дори да си върнете неправомерно взети от Вас парични средства или вещи, да прекратите заведени срещу Вас дела, ще имате нужда от подходяща адвокатска помощ.

В адвокатска кантора Иван Николов ще получите надеждно и бързо съдействие при възникнали взаимоотношения с частни и държавни съдия изпълнители. Колкото по-бързо реагирате, толкова по-големи са шансовете за успешно развитие, затова не отлагайте проблемите си, обадете се сега!

Запиши час за консултация

Направи запитване онлайн